Национална Лотария - 18.04.2015 г.

BGTop - Мисли под душа
Добави в колекция

В телевизионното предаване Национална лотария на 18 април 2015 г. бяха раздадени парични и предметни печалби на обща стойност 291 000 лева!

Освен участниците в предаването, в студиото дойдоха и 12 други големи късметлии, за да получат своите печалби.

ТОП късметлията тази вечер се казваше Ружди Хюсеин от с. Карагеоргиево. Той си е спечелил ТОП печалба в размер на 100 000 лева от новия билет "Монте Карло Рулетка". „Най-голямата ми мечта е била да си купя самостоятелна къща. С тези пари мога да сбъдна своята мечта“, заяви късметлията.

Водещата Рая Пакова връчи и плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Красимир Иванов от гр. София, който бе поредният изтеглен участник от жребиите.

- Ако искате да станете част от най-привлекателната и атрактивна телевизионна игра в България.
- Ако жадувате за допълнителни емоции и спиращи дъха моменти.
- Или просто целта Ви е да спечелите страхотна печалба в някое от нашите седмични предавания.

Не губете повече време!

Влезте в супер играта на Национална лотария, в която всички участници си тръгват с гарантирани парични или предметни печалби! Необходимо е само да си закупите лотариен билет "Сбъдни мечтите си", "Лото+", "Златната 7“, "МЕГА МИЛИОНИ", „Печалба за цял живот“, "Мечтаният дом" или да участвате в играта "Лото 6 от 47" и ако печалбата Ви е “Участие в жребиите за Тв игри”, регистрирайте кода от билета или квитанцията.

Стискайте палци и пазете Вашия билет и/или квитанция, за да може да участвате в нашите телевизионни игри с печалби за над 1 МИЛИОН лева всяка седмица!

Още от Видео клипове

Още от Видео клипове

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ