Professor Fizzwizzle

BGTop Shift Trigger Game
Добави в колекция (375)

Целта в тази логическа игра е да стигнете до изхода на нивото , по пътя бутате кутии и варели, които пречат на пътя. Помогнете на професора да реши загадката на всяко ниво. Играе се със СТРЕЛКИ. Успех !

 • Коментари
първите коментари отгоре последните коментари отгоре
 • 1

  ashkum ashkum

  преди 1 година

  IMASHE EBDNA IGRA S EDIN ZATVORNIK.POMNQ Q
  TOI VURVESHE I PLYESHE I SE BIESHE NQKOI POMNI LIA MOLQ DA MI PISHE:)

 • 2

  desi_slava a.k.a. Desi_slava desi_slava

  преди 10 години

  превъртях я 8)

 • 3

  mimi_333 mimi_333

  преди 11 години

  mnogo e lesna

 • 4

  the_cute_one the_cute_one

  преди 11 години

  mnn qka igraa :D

 • 5

  krista_qninska a.k.a. krisi krista_qninska

  преди 11 години

  QkO:D

 • 6

  lash a.k.a. TheSeviper lash

  преди 12 години

  малко простейшън, но иначе яка! 5 от мен

 • 7

  sladka_mimi sladka_mimi

  преди 12 години

  1. Отиваш до другата дупка.
  2.Буташ бъчвата до горе онова сивото квадратче.Слизаш долу и до края, за да падне буташ квадратчето.Качваш се по стълбата и буташ бъчвата да падне и влизаш.
  3. Буташ в празното място сивото квадратче, качваш се по стълбата и буташ другото квадратче. Слизаш долу и влизаш в дупката. (Изхода)
  4. Бутвате бъчвата по леда, плъзгате се и вие по него,наляво като си слязъл/а бутваш бъчвата в празната дупка (мястото).Тръгваш надясно по леда буташ сивото кубче (квадратче). След това се качаш по стълбата и влизаш в дупката. (Изхода)
  5.Тръгвате наляво и бутате най-долното квадратче. Минавате отляво. Бутате надясно най-долното сиво квадратче и другото наляво. (Стават 3 кубчета едно до друго) Качете се по стълбата. Скачате оттам и по кубчетата се придвижвате, след това по жълтото и сте до изхода. Излизате.
  6. Качате се по стълбата. Бутвате бъчвата. Минавате отляво (при квадратчетата ). Бутате жълтото кубче наляво,в дупката (празното място). Сивото надясно - до бъчвата. И другото жълто - наляво. (в другото празно място) По лявата стълба се качате и бутате бъчвата. След това надясно до изхода и излизате.
  7. Бутате сивото кубче наляво. (в дупката - празното място) След това и жълтото. Качате се по стълбата и бутате бъчвата, надясно - по леда. След това се качвате малко по стълбата, за да не попречите на бъчвата. Минавате по кубчетата и бъчвата, качвате се по стълбата и сте до изхода. Излезте!
  8. Бутате наляво бъчвата. Малко се изкачате по стълбата, за да не попречите на бъчвата,слизате с нея и надясно като свърши плъзгането се качете върху нея. Натиснете с мишката или с <- на клавиатурата, за да се придвижите наляво. Излезте!
  9. Бутате бъчвата наляво. Отварят ви се вратичките и се качате нагоре по стълбата. Бутате надясно бъчвата и се връщате по стълбата. Слизате на втория етаж, надясно през отворените вратички бутате квадратчето. Слизате долу, минавате през вратичките и излизате.
  10. Бутате жълтото квадратче и се връщате наляво. Бутате сивото квадратче, да мине по леда, но БЕЗ вие да отивате на леда! Наляво бутате бъчвата. Качате се по стълбата и минавате през жълтите вратички. Бутате бъчвата. Връщате се наляво и минавате по червените вратички. Излизате от изхода.
  11. Надясно бутате бъчвате и се качате по стълбата. Другата бъчва също надясно. Качате се на най-горния етаж - наляво. Бутате квадратчето и се връщате - надясно. Излизате.
  12. Бутате надясно бъчвата. Скачате и бутате до вас бъчвата. БЪРЗО слизате долу по стълбата и докато бъчвите се мърдат и отварят вратите, вие влизате и излизате.

  ТОВА Е ИГРАТА! 12 нива! Дано да съм помогнала. Ако има някакви грешки съжелявам! :)

 • 8

  sladka_mimi sladka_mimi

  преди 12 години

  qka e mnogo vratnah q ima malko niva ;)

 • 9

  adidas123 adidas123

  преди 12 години

  minah q za pomalko ot 5 min lesna e bebe moje da q mine ne e hi4 trudna ama e qka

 • 10

  rav3one a.k.a. RAV3TWO rav3one

  преди 12 години

  prekaleno lesna minax q za okolo 5-10 min

 

Моля, влезте в акаунта си за да пишете коментар.

Още от Логически игри

Още от Логически игри

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ