Легендата за Кора Книга 4 Баланс - последен сезон трейлър

BGTop Generation Awake представя The Awakeners (BG) Кралството
Добави в колекция (1)

Легендата за Кора Аватар (на английски: The Legend of Korra) е анимационен сериал по телевизионния канал Nickelodeon.

Земя, Огън, Въздух, Вода... Само Аватар може да контролира и четирите стихии, и да донесе равновесие между Водното племе, Земното кралство, Огнената нация и Въздушните номади.

Действието се развива 70 години след като Аватар Енг и неговите приятели са прекратили стогодишната война.

Кора (Korra) (17) е смела, непокорна и талантлива, управлява три от елементите. Нетърпеливостта ѝ да се обучава, и мисленето ѝ, че за да бъде силен аватар, трябва да е силен повелител е причината да не може да научи въздуха и да се свързва с духовния свят.

Тя е дъщеря на Тонрак и Сенна. Когато е на четиригодишна възраст, тя с гордост съобщава това на Белия лотос. Тринайсет години след това тя управлява съвършено три от елементите, но както винаги прибягва до физическата страна и напълно пренебрегва духовната.

Най-верният ѝ приятел е гигантско полярно куче-мечка на име Нага.

Най-честият проблем при усвояването на четирите стихии е противоположната на Аватар. При огнения аватар Року била водата, на въздушния номад Енг-земята, а в случая на Кора е въздуха. Макар и младият аватар да е от Южното водно племе и въздуха да не е противоположен елемент, за да го усвои трябва да е спокойна, концентрирана и уравновесена. С други думи:всичко, което тя не е.

Legend of Korra | Book 4: Balance Official Trailer | Nick

Още от Анимация

Още от Анимация

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ