Зоотрополис (2016) – трейлър с БГ дублаж

BGTop Щъркели - трейлър на филма Angry Birds - Филмът официален трейлър
Добави в колекция (2)

Кои животни изникват първо в съзнанието ви, ако трябва да си представите КАТ и служителите зад гишетата в един животински свят? Според новото Дисни приключение „Зоотрополис“ – ленивци, разбира се.

А как да разкриеш престъпление само за 48 часа като първо трябва да намериш собственика на подозрителен автомобил? Полицай Джуди Хопс ще прекара най-важните два дни в живота си в отговор и на тези въпроси, наред със залавянето на опасен престъпник и разплитането на сложна конспирация, чиято жертва е чаровният лисан Ник Уайлд.

През март Дисни ще ни отведе в „Зоотрополис“ – свят, където няма хора, а животните са „антропоморфни“ – сложен термин, който ги кара да вървят на два крака, да носят дрехи и да ползват последния писък на модата при мобилните телефони. Изграден от квартали като шикозния Сахара Скуеър и неприветливия Тундратаун, „Зоотрополис“ е град като никой друг и място, където независимо какво животно си – от най-големия слон до най-малката мишчица, можеш да постигнеш всичко. Когато изпълнената с оптимизъм полицай Джуди Хопс пристига в града, разбира, че да си първият заек в полицейски участък от закоравели животни, никак не е лесно.

„Зоотрополис“ е филм, какъвто никога не сте гледали, а сред актьорите, които озвучават героите, са Шакира, Идрис Елба и Джей Кей Симънс.

„Зоотрополис“ идва у нас със световната премиера на 4 март в кината на 2D и 3D!

http://www.operationkino.net

Още от Анимация

Още от Анимация

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ