Youda Fairy Феи

BGTop Traffic Trouble Проблеми с движението Къмпинг симулация Youda Camper
Добави в колекция (58)

Събери достатъчно светулки, за да създадеш фея. След това сложи феята в латерната и така докато минеш нивото.

Старият и мъдър магиосник от гората пазеше кралството над 1000 години. Заедно със своите феи той предпазваше хората от странните създания контролирани от злата вещица. Тази епична битка между силите на доброто и злото е стара като времето, но сега кралството е пред заплаха. Магиосника от гората трябва да напусне кралството и сега ситърси заместник. Той иска ти да станеш новия магиосник на гората, за да предпазиш кралството от страшнитезаклинания на злата вещица.

Магиосника от гората разчита на феите да ти помогнат да предпазите кралството и да започнеш новия си живот, първо трябва да се научиш как да ги създаваш в магическото езеро. Използвайки лилии, светулки и малко магия ще създадеш феите и да ги изпращаш да пазят селските къщи. Старият магиосник ще те научи също на тайните на магиосничеството като те научи на магии и как да правиш колби и отвари, които ще ти потрябват, за да унищожиш злата вещица.

Но зад магическото езеро мирното кралство не е такова каквото изглежда, дълбоко в гората има магични същества и зли магии. Вещицата е решена навсичко, за да завземе кралството. Тя ще накара животните да изядат феите ти и да направи магии над селските къщи, които ти ще трябва да се анучиш да отмагиосваш.

Щети трябват всички силни магии и мъдрост, на които е е научил магиосника от гората, за да ти помогнат в това пътешествие. Докажи че си достоен противник на злата вещица и стани новият пазител на гората.

Играе се с мишката. Приятна игра ;]]

Още от Симулация

Още от Симулация

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ