Acil Aşk Aranıyor 10. Bölüm

BGTop - Мисли под душа
Добави в колекция

Hava da aşk kokusunun olduğu eğlencesi ve kahkası bol Acil Aşk Aranıyor Show tv ekranlarında ve Youtube üzerinde Wediacorp lisansı altında yayınlanmaya devam edecek. :)

Nisan ve Sinan romantizm dolu saatler geçiriyor
Show TV’nin başrollerini; Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, Sinem Uçar, Gökhan Soylu ve Serkan Öztürk’ün paylaştıkları sevilen dizisi “Acil Aşk Aranıyor”un en son yayınlanan bölümü bu akşam yeniden ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Nisan ve Sinan, izin günlerinde lunaparka gidip eğlenceli, bir o kadar da romantik bir gün geçiriyorlar.

Nisan ve Sinan, mers virüsü şüphesiyle karantina altına alınan odada “belki de öleceğiz” duygusuna kapılarak, romantik bir yakınlaşma yaşamaktadırlar. Bu sırada test sonuçları gelir ve hastada virüs olmadığı ortaya çıkar. Ayla’nın talimatıyla hemen hastaneye gelen Abidin, sevgililik oyunu sürdürerek Nisan’ı bir kere daha Sinan’dan uzaklaştırmayı başarır.

Sinan, Nisan’ı ne pahasına olursa olsun Abidin’e kaptırmama kararı alır ve izin günlerinde Nisan’ı lunaparka davet eder. Nisan, Ayla’nın tüm uyarılarına rağmen ondan gizli bu daveti kabul eder ve ikili lunaparkta eğlenceli, bir o kadar romantik bir gün geçirmeye başlar.

Ayla ve Berzan’ın hala açık olan arası, Berzan’ın Ayla’yı akşam yemeğine davet etmesiyle biraz olsun düzelir. Fakat yemekte yaşayacakları büyük bir tartışma, ikilinin yeniden birbirlerinden kopmasına neden olacaktır.

Етикети: acil aşk aranıyor 10. bölüm

Още от Видео клипове

Още от Видео клипове

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ