aneliq123

 • aneliq123 a.k.a. Nelly

  офлайн

  България/София, 18 г.

  • Коментари: 61, Регистрирана на: 20 Aug 2012 15:58, Последна активност: преди 12 седмици
 • Стена
 • Игри
 • Видео
 • Бележки

aneliq123 публикува бележка

bg lover

https://imgur.com/a/2bbBJns

преди 4 години

aneliq123 публикува бележка

зарядено

https://www.emag.bg/zarjadno-apple-mb7072m-b-220v-s-usb-kabel-white-205405064734/pd/DHBKLDBBM/

преди 4 години

aneliq123 публикува бележка

kjl

http://beautyshop.bg/checkout.php?ModuleName=com.summercart.checkout.onepage:P:P

преди 4 години

aneliq123 публикува бележка

snimka

http://prikachi.com/images.php?images/419/9352419A.jpg

преди 4 години

aneliq123 добави в колекцията си

преди 4 години

aneliq123 публикува бележка

prechistvane na karti

http://www.chudesa.net/p3192/

преди 4 години

aneliq123 публикува бележка

мен

http://astrostar.eu/yupiter-v-domovete
https://lubomir.name/bg/%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b2%d0%b5/%d1%8e%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b5%d1%80-%d0%bf%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b2%d0%b5/%d1%8e%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b5%d1%80-%d0%b2-9-%d0%b4%d0%be%d0%bc/
http://www.silviastro.com/zodiac/sign-sagitario.html
Вижте повече

преди 5 години

aneliq123 публикува бележка

4рд

Добре, бейби... Вече си на 13 години! Честит рожден ден най- любимото ми! Имам толкова много да ти пожелая... Имам толкова много много да ти кажа.... Като започне от здраве, късмет и щастие! Много любов, страст, яко гадже (ма ти си знаеш, че това са Иан и Пол <3) много вълнения, изненади и мъничко тъжни моменти, за да може усещането от най веселите моменти да се усилва и да бъде по- запонящо се, по- разтърсващо и по- невероятно! Всяка твоя крачка е и моя... Винаги ще бъда там колкото и далеч да си, защото няма значение от дистанцията, няма значение от това колко далеч си, от това че физически не се докосваме или виждаме всеки ден... Има значение това, че сърцата и душите ни са свързани и винаги ще са където и да сме! И доори и в най- мрачните дни.... Ще сме заедно и ще се подкрепяме!
Пожелавам ти тръпка, очакване, изненади и непрестанно очакване на момента в който ще си идваш, защото няма нищо по- хубаво от това след дълга носталгия да осетиш затоплянето на приятелска прегръдка и да вдишаш от въздуха на своята собствена родина... Да стъпиш отново на родна земя и да погледнеш сините и небеса!
Ще ти пожелая още нещичко... Винаги да си толкова уверена, смела, находчива и дори понякога самовлюбена! Защото няма нищо по- хубаво от това да знаеш, че има с какво да се гордееш и да си сигурен в твоя избор... Понякога не е лошо да си казваш, че си красив или умен, защото това допринася за бъдещото ти състояние... Мисля, че е в излишък да ти пожелавам красота, защото това е нещо, което го имаш и никога няма да го загубиш! Винаги ще си моето най- хубаво цвете! <3
Имали сме хубави и лоши дни и през всичко сме минали заедно! Никога няма да те оставя да се смееш или да плачеш сама, да правиш глупости сама и знай, че винаги ще съм ти на помощ за всичко. Ако някой те дразни... Тормози... Или пък дори те удари... Само да знае, че ще му се стъжни! Ти си моята изгубена частичка, нещото което ме допълва, нещото което ме прави различна и уверена в мнението ми... Защото винаги знам, че някой ме подкрепя дори и за най- глупавите ми и безрасъдни решения! Не мисля, че е нужно да ти пожелавам, да бъдеш все така луда, защото това ти е в кръвта! Естествено трябваше ти и малко побутване от някой тъпчо, който рискува и понякога говори без да мисли правейки най- големите и глупави грешки в живота си. За щастие заедно нещата се стъбилизираха, защото имаше някой с който най- глупавите грешки да станат най- забавните моменти, за които един ден ще си спомним и ще се върнем в миналото... Само за момент си спомни всяка една драма, която сме преминали... Колко хора сме солили в дългите ни нощни разговори и колко много сме ги плюли. Колко сме тормозили и сме мразели... Но всичко това сме го правили заедно и то няма да спре! С всеки ден ставаме по- луди и по- драматичми :) А сега забрави това и се разсмей, защото като знам нивата ти на емоционалност сега ревеш и едвам дишаш :* Не искам да се хваля, (Хаха да издържим без да се хвалим 2 минути? Хаха) но се надявам да съм те разчувствала и накарала да се почувстваш спецялна по някакъв начин, защото това е твоят ден! Рожденният ти ден е празник не само за теб, но и за мен... Както и за всички твои приятели! Обичам те повече от всичко на света... Всяко късче на земята... Всеки друг човек... За нищо на света не бих те разменила.. Не бих те предала или заменила. Защото хората казват, че все някъде намираш един приятел, с който да си пасвате така перфектно... Като желе и фастъчено масло (аз съм фастъченото масло знам, че не го обичаш <3 ти си сладкото) Толкова различни, но в същото време... Толкова еднакви!
Знай, че всяко твое лошо решение е и мое... Няма как да те оставя сама да си вършиш глупостите... Хайде сега спри да се натъжаваш и си спомни нещо весело, което сме правили заедно... Надявам се, че това през, което сме минали е един голям спомен за теб и е нещо, корто няма да забрачиш никога!

Обичам те до друга галактика, обратно и така 1000000000000000000 пъти! Не искам да си тъжна искам да се веселиш все пак имаш рожден ден!
Още веднъж ще ти кажа пожелавам ти здраве, късммет, щастие, любов, страст, веселие и много нови и неучаквани, изненадващи и непредвидими, луди и незабравими моменти! ОБИЧАМ ТЕ! Честит 13- ти рожден ден!
Вижте повече

преди 5 години

aneliq123 публикува бележка

netflix

13 Reasons why

преди 5 години

aneliq123 публикува бележка

модел

Тилан Блондо

преди 5 години