Приключенията на Аника

BGTop Банков обир игра Riddle School 3
Добави в колекция (562)

Излезте от реалния свят и се потопете в това вълшебно приключение. Играта е пълна с изненади и специален чар. Помогнете на Аника да намери начин да си възвърне любимото приятелче. Играе се с МИШКА.

  • Коментари
първите коментари отгоре последните коментари отгоре
  • 41

    boblom a.k.a. aaaaa boblom

    преди 14 години

    Ако някой се запине някъде ,ето как се минава:
    1.Взимаш кофата и цъкаш на чешмата 2 пъти.
    2.Взимаш кофата и след това кликаш на нея и момичето я оставя.Пак кликаш и момичето се кафва на кофата и прескача оградата.
    3.Цъкаш на дървото с дупката и сляд това на продълговатия дънер над реката.Идват човечетата пак кликаш на дървото с дупката.Човечетата отиват там.Кликаш на червеното и минаваш през дънера.
    4.Виждаш нещо като езеро с продължение.В него има 2 дънера и едно нещо между тях.Кликаш на 1вия дънер и на нещото.Нещото се изправя и удря клона.Хамелиона който беше на клона излита и се заплита в клоните.
    5.Качваш се по гъбите на дървото и виждаш какъв цвят е хамелиона.След това дърпаш въжето със сищите на цвят листенца като цвета на хамелиона.(поне при мен бяха червено ,зелено,синьо)
    6.Скачаш на дънера и кликаш на езика на хамелиона и той те премества.
    7.От дънера скачаш на камъка и се качваш при храста.Взимаш от плодовете му и слизаш.Качваш се на др скала (до 3те гъби) и гвърляш плодовете.Великана те изтегля.(по желания можеш да го почешеш по гърба)
    8.Качваш се по стълбите.Стигаш машината.Напискаш върху кръгчетата на машината и момичето я рита.Правете това докато не останат само 2 кръга.След това дръпнете лоста и отидете от др страна.Бутнете количката така че да застане на моста.Върнете се и пак дръпнете лоста.Получиха се стълби.Слезте по тях и тръгнете по тях.1 грамадна овца се зпречква.Вътнете се,качете се по стълбите,влезте в тунела,махнете дъската и ....
    9.Слезте долу и пак се качете по пътеката.Отидете към зайчето и го вземете слезте на скалата.
    10.Вижте кой ще ви спаси.Качете се на скалата и я целунете.
    11.Вземете перата,клкнете гнездото и.....
    12 Вземете кофата напилнете я и я дайте на човека в къщата.
    Готово

  • 42

    dzagi dzagi

    преди 14 години

    ot purviq put q minah i ako nqkoi neznae da me pita ;)

  • 43

    kamelia a.k.a. Вече имам нов  профил казва се kamelia555 . Моля преследвайте я!!! kamelia

    преди 14 години

    минах

  • 44

    mimirz mimirz

    преди 14 години

    как да мина козела?

  • 45

    glo13 glo13

    преди 14 години

    Минах яяяяя! Много е готина!

  • 46

    mirtal a.k.a. Greed mirtal

    преди 14 години

    Много е лесна от първия път я минах.

  • 47

    amgamg amgamg

    преди 14 години

    здравейте! ето как да минете играта: 1.кликнете на кофата и тя ще остави заека на едно дърво. 2.кликнете на водната помпа два пъти (онова дето е като траба) 3.един орел ще вземе заека,кликнете на кофата и после на Аника. 4.кликнете на кофата пак. 5.сега идва трудната част!кликнете на дървото и три там квот'са ще изкочат 6.кликнете на дънера и онзи червения ще доиде и ще погледне и той тогава кликнете на него и другите ще се опитат да го извадят. 7.бързо кликнете на дървото! 8.ще видите 2дърва и една скала в кавички е после ще разберете кво'е та кликнете на нея! (ама първо на дървото!) 9. върнете се на острова и кликнете на въжетата има комбинаций трябва като натиснете по ред и ако е правилно ще чуете да шумолят листа ето е моята комбинация: червено,жълто,син. 10.ще освободите гущер кликнете на първото дрърво и после на езика му. 10.ще видите един космясъл идиот 11.горе на една поляна отстрана на дървото има един храст със червени листа кликнете на него и после на скалите долу и кликнете на себе си и ще метнете листа във водата. 12.и после на едни гъби дето са като стълби. и натиснете синия лост. 13.кликайте по гайките докато не паднат трябва да останат само две. и тогава пак на лоста. 14.после кликнете на количката върнете се на онова със гайките и пак натиснете лоста. 15.отидете долу и по ония път докато не изкочи козела после влезте най-долу във оная пещера още от самото начало дето е.после натиснете оная малка врата. 16.върнете се обратно и пак по пътеката. 17.кликнете на заека после се опитайте да си тръгнете и орела ще ви атакува. ама иная скала ще ви помогне. 18.кликнете на перата после на края на хълма и скочете. 19. натиснете кофата и налеите вода свземете кофата с вода и после кликнете на вратата. КРАЙ!

  • 48

    irinka irinka

    преди 14 години

    ot p1rviq p1t q minah

  • 49

    naskofree a.k.a. nakata naskofree

    преди 14 години

    mn e qka mersi

  • 50

    kamelia a.k.a. Вече имам нов  профил казва се kamelia555 . Моля преследвайте я!!! kamelia

    преди 14 години

    много е яка!

 

Моля, влезте в акаунта си за да пишете коментар.

Още от Куест игри

Още от Куест игри

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ