Приключенията на Аника

BGTop Банков обир игра Riddle School 3
Добави в колекция (562)

Излезте от реалния свят и се потопете в това вълшебно приключение. Играта е пълна с изненади и специален чар. Помогнете на Аника да намери начин да си възвърне любимото приятелче. Играе се с МИШКА.

  • Коментари
първите коментари отгоре последните коментари отгоре
  • 51

    kamelia a.k.a. Вече имам нов  профил казва се kamelia555 . Моля преследвайте я!!! kamelia

    преди 14 години

    много е яка!

  • 52

    sexy_kote a.k.a. Hrisi sexy_kote

    преди 14 години

    много е яка и лестна ;] ако някой нещо незнаее ЛС ;]]]

  • 53

    ghostrider ghostrider

    преди 14 години

    здравейте! ето как да минете играта: 1.кликнете на кофата и тя ще остави заека на едно дърво. 2.кликнете на водната помпа два пъти (онова дето е като траба) 3.един орел ще вземе заека,кликнете на кофата и после на Аника. 4.кликнете на кофата пак. 5.сега идва трудната част!кликнете на дървото и три там квот'са ще изкочат 6.кликнете на дънера и онзи червения ще доиде и ще погледне и той тогава кликнете на него и другите ще се опитат да го извадят. 7.бързо кликнете на дървото! 8.ще видите 2дърва и една скала в кавички е после ще разберете кво'е та кликнете на нея! (ама първо на дървото!) 9. върнете се на острова и кликнете на въжетата има комбинаций трябва като натиснете по ред и ако е правилно ще чуете да шумолят листа ето е моята комбинация: червено,жълто,син. 10.ще освободите гущер кликнете на първото дрърво и после на езика му. 10.ще видите един космясъл идиот 11.горе на една поляна отстрана на дървото има един храст със червени листа кликнете на него и после на скалите долу и кликнете на себе си и ще метнете листа във водата. 12.и после на едни гъби дето са като стълби. и натиснете синия лост. 13.кликайте по гайките докато не паднат трябва да останат само две. и тогава пак на лоста. 14.после кликнете на количката върнете се на онова със гайките и пак натиснете лоста. 15.отидете долу и по ония път докато не изкочи козела после влезте най-долу във оная пещера още от самото начало дето е.после натиснете оная малка врата. 16.върнете се обратно и пак по пътеката. 17.кликнете на заека после се опитайте да си тръгнете и орела ще ви атакува. ама иная скала ще ви помогне. 18.кликнете на перата после на края на хълма и скочете. 19. натиснете кофата и налеите вода свземете кофата с вода и после кликнете на вратата. КРАЙ!

  • 54

    ~Meta-_l_4etO~ ~Meta-_l_4etO~

    преди 15 години

    мн е яка ма нмого nai mи беше трудно при хамелионите и на е е ЯКА {} {} {q}

  • 55

    andjie97 andjie97

    преди 15 години

    Mnogo e interesna. V na4aloto ti e trydno no kato ia shvane6 e syper. Mnogo se zaradvah kogato yspiah.

  • 56

    glo glo

    преди 15 години

    ох, какво да го правя това червено тролче! като влезне в дупката и аз влизам в дънера, ама жълтото изродче отива и го изважда и пък ме бъзикат! Не мога ли да ги бутна в реката и да се удавят, а пък тази Аника да минава по - бързо през тоя дънер, бе! Така се влачи, че докато дойдат тролчетата можеше да е минала! МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!

  • 57

    аааажаожа аааажаожа

    преди 15 години

    как да мина човечетата само ме въртят

  • 58

    zvezdi97 a.k.a. cool_girl zvezdi97

    преди 15 години

    mnogo e lesna i gotina!!!!!!!!!!! haresva mi!!!!!!!!11@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!222222222@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 59

    Селин Селин

    преди 15 години

    Много е яка!Суперррррррррррр!

  • 60

    ivi_kivi ivi_kivi

    преди 15 години

    mersi renard malko mi be6e trudno pri hameleona no igrata e mnogo gotina

 

Моля, влезте в акаунта си за да пишете коментар.

Още от Куест игри

Още от Куест игри

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ