Организирана смърт

BGTop Сам - човекът от каменната епоха Bowja the Ninja 2
Добави в колекция (301)

В тази страшна игра сте в ролята на Смърт и това е поредния "работен" ден. Това е един куест на ужасите, в който трябва да убиете жертвите, защото е настъпил техния част да си идат от белия свят.

Играе се с МИШКА - кликнете на предметите, които виждате на екрана по определен начин, за да минете нивото. Внимание - някои неща изискват определено време и последователност, затова безразборното кликане насам, натам няма да помогне. За да започнете играта натиснете първо "5" и след това "1". Успех!

Етикети: orchestrated death
  • Коментари
първите коментари отгоре последните коментари отгоре
  • 41

    blackworrior a.k.a. doberman blackworrior

    преди 15 години

    xuxuxuxuxuxuxux minah vrutnah q bez 4ujda pomo6t

  • 42

    nikoll a.k.a. nik4eto nikoll

    преди 15 години

    НИВО 1

    Кликате на контакта, за да може лампата да изгасне. Докато оня отиде да я светне вие заредете пистолета, като кликнете на него. После пак изгасете лампата и като оня чичка отиде пак да я светне, вие кликнете на пистолета. Той ще гръмне и от стената ще потече вода. След това за пореден път изгасете лампата. Чичката ще стане да я светне, а вие през това време бутнете предмета, който седи на бюрото, на земята. Като светне лампата и пак си седна на мястото, кликнете на предмета, който е паднал на земята. Той ще отиде при водата и лампата ще изгасне. Когато това стане човекът ще стане да я светне и ще го удари ток и чичката ще излети. Като и това стане кликнете на пистолета. Той ще гръмне и готово!

    НИВО 2

    Както сте при готвача, кликате на вратата на хладилника и той отива да я затвори. Точно тогава вие трябва да кликнете на купата с плодове, която се намира върху хладилника. Тя ще иде на плота при готвача. След това кликате отново на нея и един плод отива в миксера. Щом той тръгне да бърка, за да го извади, трябва да пуснете миксера, като кликнете върху него. Тогава той ще заработи и ще му отреже ръката. Навсякъде ще се разхвърчи кръв. След това кликате на тиганите, а после и на главата на готвача. Те ще започнат да го удряд и той ще падне на земята. Тогава вие трябва да кликнете на него, за да го издърпате. Кликате на ножовете, които седят върху дървената маса вляво. Един от ножовете ще се извади и ще застане на масата. След което кликате отново на готвача и го вдигате във въздуха. След това кликате на печката, а после и на ножа и ножа му се забива във врата. Това е!

    НИВО 3

    В трето ниво има двама рибари в една стара лодка. Кликате на въдицата на единия и докато той се кокори бързо кликате на джоба му. Оттам излизат ключовете за металната кутия. Оттам излиза един нож. След това кликате на рибаря и ножът се забива в него. После двамата мъжа започват да се бият около 1-2 минути. После кликате 2 пъти на тоя от дясно. Той пада във водата, кликате на мотора на лодката и той умира. После другия отива да види какво става и вие трябва да кликнете на сивата змия най-долу в дясно, а после и на човека. Змията ще изскочи и ще го захапе по носа и... Това е!

    АКО НЯКОЙ ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ ЗА НЯКОЙ КУЕСТ ДА ПИШЕ ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ И АЗ ВЕДНАГА ЩЕ МУ ОТГОВОРЯ КАК ДА ГО МИНЕ!

  • 43

    ep4o ep4o

    преди 15 години

    00:02:05:94 za tolkoz go napraih

  • 44

    mario mario

    преди 15 години

    минах я за 1:53:62

  • 45

    Alex Alex

    преди 15 години

    като знаете за 1 и 2,3 се минава така:
    Щракате 1 път върху въдицата и докато оня се кокори,бързо щракнете върху джоба му и излиза ключа за кутията с инструментите (между рибаря и спящия)
    Щракате върху нея,после мисля че още един път трябваше пробвайте и излиза нож.щракате върху него или върху рибаря,
    и двамата ще почнат да се бият.Следкато се набият 1-2 минути щракнете върху рибаря 2 пъти и той ще нанесе две крошета на оня другия.той ще цамбурне във водата после натиснете сивото нещо в края НА ЛОДКАТА,НЕ НА ЕКРАНА (мотора - engine).ще се разлети кръв и оня ще се удави.Щракнете вече на онова сивото нещо в десния ъгъл на екрана и то ще запълзи към водата и падналия ще се счита за умрял.Пича ще се наведе да види какво става щракнете 1 път върху него змията ще изскочи,ще го удави и това е...

  • 46

    BEZ IME BEZ IME

    преди 15 години

    02.31

  • 47

    nikoll a.k.a. nik4eto nikoll

    преди 15 години

    абе хора след като убия 1 и 2 как да убия онея двамата там в лодката?

  • 48

    stanislav123 stanislav123

    преди 15 години

    kak da mina nivo 2

  • 49

    БОЖО БОЖО

    преди 15 години

    АЗ Я МИНАХ ЗА 2 МИН.7 СЕК. и 6 МИНИ СЕК

  • 50

    RISATA RISATA

    преди 15 години

    kak se prodaljavat nivata

 

Моля, влезте в акаунта си за да пишете коментар.

Още от Куест игри

Още от Куест игри

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ