Организирана смърт

BGTop Сам - човекът от каменната епоха Bowja the Ninja 2
Добави в колекция (301)

В тази страшна игра сте в ролята на Смърт и това е поредния "работен" ден. Това е един куест на ужасите, в който трябва да убиете жертвите, защото е настъпил техния част да си идат от белия свят.

Играе се с МИШКА - кликнете на предметите, които виждате на екрана по определен начин, за да минете нивото. Внимание - някои неща изискват определено време и последователност, затова безразборното кликане насам, натам няма да помогне. За да започнете играта натиснете първо "5" и след това "1". Успех!

Етикети: orchestrated death
 • Коментари
първите коментари отгоре последните коментари отгоре
 • 1

  panterkata a.k.a. Panterkata panterkata

  преди 6 години

  moito vreme e minuta i peese i dve sekundi

 • 2

  daka19991 daka19991

  преди 8 години

  00:01:50:218)8)8)8)(party)(party)(y)

 • 3

  ivo_raper ivo_raper

  преди 8 години

  Организирана Смърт 2 e samo 3 4 niva
  :(:(:(:(:(

 • 4

  ivailosolgier a.k.a. Rey mysterio ivailosolgier

  преди 8 години

  3:41:83 logika8 ne sam gledal kalna se

 • 5

  lili22 lili22

  преди 8 години

  yey izigrah q za 2ri put i vremeto mi e 2 min i 35 sek(sun)(sun)(sun)

 • 6

  lili22 lili22

  преди 8 години

  of na 3nivo kak da gi spra da sa biqt tuka ot 6687658745745767456437casa sa biqt :@@@@@@@ ina4e igrata e super (sun)(h)(y)(party):P:*;)8):D:)

 • 7

  stoyan_001 stoyan_001

  преди 8 години

  НИВО 1

  Кликате на контакта, за да може лампата да изгасне. Докато оня отиде да я светне вие заредете пистолета, като кликнете на него. После пак изгасете лампата и като оня чичка отиде пак да я светне, вие кликнете на пистолета. Той ще гръмне и от стената ще потече вода. След това за пореден път изгасете лампата. Чичката ще стане да я светне, а вие през това време бутнете предмета, който седи на бюрото, на земята. Като светне лампата и пак си седна на мястото, кликнете на предмета, който е паднал на земята. Той ще отиде при водата и лампата ще изгасне. Когато това стане човекът ще стане да я светне и ще го удари ток и чичката ще излети. Като и това стане кликнете на пистолета. Той ще гръмне и готово!

  НИВО 2

  Както сте при готвача, кликате на вратата на хладилника и той отива да я затвори. Точно тогава вие трябва да кликнете на купата с плодове, която се намира върху хладилника. Тя ще иде на плота при готвача. След това кликате отново на нея и един плод отива в миксера. Щом той тръгне да бърка, за да го извади, трябва да пуснете миксера, като кликнете върху него. Тогава той ще заработи и ще му отреже ръката. Навсякъде ще се разхвърчи кръв. След това кликате на тиганите, а после и на главата на готвача. Те ще започнат да го удряд и той ще падне на земята. Тогава вие трябва да кликнете на него, за да го издърпате. Кликате на ножовете, които седят върху дървената маса вляво. Един от ножовете ще се извади и ще застане на масата. След което кликате отново на готвача и го вдигате във въздуха. След това кликате на печката, а после и на ножа и ножа му се забива във врата. Това е!

  НИВО 3

  В трето ниво има двама рибари в една стара лодка. Кликате на въдицата на единия и докато той се кокори бързо кликате на джоба му. Оттам излизат ключовете за металната кутия. Оттам излиза един нож. След това кликате на рибаря и ножът се забива в него. После двамата мъжа започват да се бият около 1-2 минути. После кликате 2 пъти на тоя от дясно. Той пада във водата, кликате на мотора на лодката и той умира. После другия отива да види какво става и вие трябва да кликнете на сивата змия най-долу в дясно, а после и на човека. Змията ще изскочи и ще го захапе по носа и... Това е!

 • 8

  saske222 saske222

  преди 8 години

  00:01:57:73 mnogo e lesna

 • 9

  debo2001bg debo2001bg

  преди 8 години

  играта е супер (y) .

 • 10

  eminem1 a.k.a. apostolat eminem1

  преди 9 години

  (n)

 

Моля, влезте в акаунта си за да пишете коментар.

Още от Куест игри

Още от Куест игри

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ