Ролетка

BGTop - Гранд ролетка
Добави в колекция (117)

Започваш с $500. Направете залаганията си и след това кликнете рулетката, за да започнете играта.

 • Коментари
първите коментари отгоре последните коментари отгоре
 • 1

  milen__dd milen__dd

  преди 13 години

  Има система с която почти винаги печелиш.Залагаш само на черно или червено.
  1. Залагаш 5
  2. Ако загубиш , залагаш 10.Ако спечелиш си на печалба.
  3. Ако пак загубиш , залагаш 20.Ако спечелиш си на печалба.
  4. Ако пак загубиш , залагаш 50.Ако спечелиш си на печалба.
  5. Ако пак загубиш , залагаш 100.Ако спечелиш си на печалба.
  6. Ако пак загубиш , залагаш 200.Ако спечелиш си на печалба.

  Като спечелиш повтаряш системата.
  Така ако залагаш само на черно например, това са 6 или повече последователни игри в които шанса да загубиш е минимален(да се падне 6 пъти последователно противоположния цвят е направо немислимо.)Когато се трупат парите, игрите стават 7 и нагоре докато станеш милионер.(party)8)

 • 2

  igbal igbal

  преди 14 години

  асси направих рекорд 63000 пари иги заложих вси4ките на на едно място ако спи4елих 6ах да имам 189000 хиляди лева ама не оспях ина4е е яка тази игра супер е

 • 3

  barikada barikada

  преди 15 години

  Игроманията или или още патологичното комарджийство е сериозен психологически проблем, а в основата му лежи патологично влечение към хазартните игри. Според международната психиатрична класификация на заболяванията, основният признак на игроманията е постоянно повтарящо се участие в хазартни игри, което продължава и се засилва, независимо от социалните и персонални последствия. Хазартните играчи не играят, за да изкарват пари. Те имат добри кариери и са амбициозни личности, но виждат в хазарта начин да отдъхнат от проблемите, да се освободят от самотата или да изпитат необичайни емоции. Не осъзнават, че рискуват освен парите си, също и своето психическо здраве.

  Пристрастяването при някои може да стане бързо, но то не се случва при онези, които успяват да играят с трезва глава. Успехът на начинаещия е подвеждащ фактор и играчът вярва, че успехът ще го съпътства непрестанно и така попада в плен на хазартната зависимост. Други допълнителен проблем при тези играчи е, че те не са способни да губят, а се стремят да бъдат постоянно печаливши. Онези, които играят с чуство за самоконтрол и умеят да са сдържани, а не прекалено емоционални, играят по малко, предимно за разтоварване, а не за да преследват някакви големи печалби или дори користни цели. Когато играта се разпалва, играчите започват да играят с все по-голями залози, повишават риска , като не мислят за себе си и изпадат в така наречения "игрови транс" (който се съпровожда от изменение на съзнанието). Тогава играещите забравят за абсолютно всичко, което дотогава ги е вълнувало. Подобно трансово състояние се съпровожда от изразходването на огромно количество неврохормони, което пък придава усещането за един вид емоционално отпускане. Играчите изпадат в нещо като виртуално състояние, като губят изцяло усет за времето и за изгубеното. Да се откъснат от играта могат само, когато окончателно загубят или парите си, или сили за да продължат да играят. Това става след многодневно и продължително участие в хазартни игри.

  След обичайното разкаяние, пристрастените бързо забравят случилото се и отново получават силно влечение към играта. Мнозина са обхванати от обида и злост, като желаят да си възвърнат загубените пари и мислят, че следващия път непременно ще им провърви. Това е мотивът, който ги вкарва отново в играта и игровия транс. Толкова по-силно е усещането на щастие от спечеленото, колкото по-голяма е преди това загубата на пари. Когато стане така, че пристрастените останат без пари или попаднат в местност без игрална зала, те бързо подхождат към намиране на пари и подобно заведение. Под влиянието на играта стават изключително хитри и придобиват какви ли не идеи и способи, за намиране на нужната сума пари. Дълго крият своето пристрастие и за това е трудно да се разпознае състоянието им. Лъжата и извъртанията стават нещо обичайно в поведението на хазартно зависимият индивид.


  Дълго време патологичните игромани се залъгват в това, че нищо страшно няма да им се случи, че могат във всеки момент да прекратят играта. Мнозина казват: «Ето, само това да изиграя и повече никога». Постепенно желанието да повтарят своето участие в играта става толкова непреодолимо, че това води само до утежняване на зависимостта, задълбочаване на депресията, загуба на психично здраве, разорение и разпад на семейството. Стремежът на всяка цена да се придобият пари за играта понякога кара патологичните играчи да извършват престъпления, а други, които не издържат своето катастрофално падение пристъпват към самоубийство. Все пак игроманията е лечима. Ефективността на избавлението от този опасен психически проблем е в ръцете на пациента и желанието му да се пребори с него. Колкото по-рано се потърси нужната помощ от професионалисти, толкова по-добре за онзи, който е попаднал в капана на игроманията.

 • 4

  t061nkaa t061nkaa

  преди 15 години

  ne se zaribqvaite momcheta daje i tukkk .... .....

 • 5

  НИК НИК

  преди 15 години

  не е лоща изпробвах система и става а къде се играе на кинти.Пробвах из разните казина но нещо БГ я няма в листат на странитеЯ

 • 6

  sas sas

  преди 16 години

  tova nesto e glupavo uu

 • 7

  krupie krupie

  преди 16 години

  mn luje ina4e stava za zagrqvka

 • 8

  emo emo

  преди 16 години

  Играта е реална.Може всеки да си пробва шанса преди да седне да еграе с пари.

 • 9

  gogas gogas

  преди 16 години

  isprobvaite si kasmeta na igri4kata :D . ina4e e [erfektna skype:gogas921

 • 10

  yanencetyyy yanencetyyy

  преди 16 години

  SUPER

 

Моля, влезте в акаунта си за да пишете коментар.

Още от Ролетка

Още от Ролетка

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ