Стаята на Дона

BGTop Излез от стаята Futurama Titanic 2
Добави в колекция (103)
Етикети: dona room
 • Коментари
първите коментари отгоре последните коментари отгоре
 • 1

  animevikygirl a.k.a. Yumeni animevikygirl

  преди 8 години

  ВАЖНО! Трябва всичко да се направи точно и последователно,защото мисля че в противен случай не може да се отвори сейфа,дори с точния код! 1.От бюрото вземаш бял флумастер. 2.От най-горното чекмедже точно под плота на бюрото,вземаш касета. 3.От кошчето вземаш смачкан лист. 4.От дартца вземаш двете стрелички. 5.Под леглото има книга,вземаш я. 6.Като застанеш с/у леглото/така че плаката да е точно с/у теб/кликаш в ляво м/у леглото и стената,там има написани числа,в дясно м/у матрака и леглото се вижда нещо като пръчка / това е монетата /вземаш я. 7.С флумастера пишеш на плаката и слагаш стреличките също на плаката 8.Като застанеш така че вратата да е точно с/у теб,на етажерката зад касетофона се вижда ключа,вземаш го. 9.Когато застанеш точно с/у етажерката,най-горе в/у нея има една рисунка с числа там слагаш касетата. 10.На етажерката има една лампа,развинтваш с монетата болтовете,махаш стъклото и вземаш крушката. 11.Вземаш снимката от етажерката. 12.С ключа отваряш първото чекмедже с ключалка на бюрото, от там вземаш пинсета. 13.С пинсетата вадиш ключа от касичката която е на етажерката и с него отключваш второто чекмедже на бюрото от там вземаш нож. 14.Вземаш крушката и я слагаш на лампата на бюрото. 15.Подреждаш книгите в следния ред: кафява,лилава,червена,синя,жълта. 16.Гасиш ценралната лампата в стаята отиваш при бюрото където вече свети другата лампа,кликаш на книгата която си взел от под леглото и виждаш какво значи,после палиш пак централната лампа. 17.Отиваш при плаката,режеш го с ножа и се появява сейф/ако не си се досетил вече кой е кода/пишеш: 718,отваряш сейфа има писмо на японски,ако можеш да го прочетеш го четеш ако не,отиваш при вратата и излизаш това е...(sun)(sun)

 • 2

  kristinabolt a.k.a. krisi_777 kristinabolt

  преди 8 години

  минах я минах я минах я(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(party)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)

 • 3

  kristinabolt a.k.a. krisi_777 kristinabolt

  преди 8 години

  alice_tavityan натискаш под плота на бюрото а не в шкафчетата

 • 4

  alice_tavityan alice_tavityan

  преди 8 години

  коя касета да взема и как:(

 • 5

  kristinabolt a.k.a. krisi_777 kristinabolt

  преди 8 години

  Важно!!!В смачканото листче има един триъгълник който е наопаки .Той е равен на 4. А над сейфа има едно малко листче с фигурки.Квадрат и два тр. единия е наопаки и е черен а втория си е нормален и празен.Мисля че имат нещо общо.Иначе сейфа не ми се отваря с код 718.Опитвам се да го разгадая.:P;)

 • 6

  batami a.k.a. мишо batami

  преди 9 години

  minax q (party)(party)

 • 7

  roni_cat a.k.a. roni_gaara roni_cat

  преди 9 години

  как да зема касетата

 • 8

  neduncheto a.k.a. nedito neduncheto

  преди 9 години

  ВАЖНО! Трябва всичко да се направи точно и последователно,защото мисля че в противен случай не може да се отвори сейфа,дори с точния код! 1.От бюрото вземаш бял флумастер. 2.От най-горното чекмедже точно под плота на бюрото,вземаш касета. 3.От кошчето вземаш смачкан лист. 4.От дартца вземаш двете стрелички. 5.Под леглото има книга,вземаш я. 6.Като застанеш с/у леглото/така че плаката да е точно с/у теб/кликаш в ляво м/у леглото и стената,там има написани числа,в дясно м/у матрака и леглото се вижда нещо като пръчка / това е монетата /вземаш я. 7.С флумастера пишеш на плаката и слагаш стреличките също на плаката 8.Като застанеш така че вратата да е точно с/у теб,на етажерката зад касетофона се вижда ключа,вземаш го. 9.Когато застанеш точно с/у етажерката,най-горе в/у нея има една рисунка с числа там слагаш касетата. 10.На етажерката има една лампа,развинтваш с монетата болтовете,махаш стъклото и вземаш крушката. 11.Вземаш снимката от етажерката. 12.С ключа отваряш първото чекмедже с ключалка на бюрото, от там вземаш пинсета. 13.С пинсетата вадиш ключа от касичката която е на етажерката и с него отключваш второто чекмедже на бюрото от там вземаш нож. 14.Вземаш крушката и я слагаш на лампата на бюрото. 15.Подреждаш книгите в следния ред: кафява,лилава,червена,синя,жълта. 16.Гасиш ценралната лампата в стаята отиваш при бюрото където вече свети другата лампа,кликаш на книгата която си взел от под леглото и виждаш какво значи,после палиш пак централната лампа. 17.Отиваш при плаката,режеш го с ножа и се появява сейф/ако не си се досетил вече кой е кода/пишеш: 718,отваряш сейфа има писмо на японски,ако можеш да го прочетеш го четеш ако не,отиваш при вратата и излизаш това е...:)

 • 9

  temityy temityy

  преди 9 години

  Не мога да сложа касетата.

 • 10

  sonny sonny

  преди 9 години

  skategrrl прочети пак какво е написал/а redialx.Твоята грешка е,че трябва да сложиш касетата върху шкафа(етажерката).Нали всичко си направила?Първо прочети всичко,а после дрънкай глупости какво не ти ставало и какво ти ставало.

 

Моля, влезте в акаунта си за да пишете коментар.

Още от Куест игри

Още от Куест игри

Още от Всички

Още от ВСИЧКИ