sonny

 • sonny

  офлайн

  софия,

  • Коментари: 41, Регистрирана на: 2 Jun 2010 10:52, Последна активност: преди 9 години
 • Стена
 • Игри
 • Видео
 • Бележки

sonny коментира

Ще ви кажа как да я минете!
1.Натискате зомбито,появява се една уста и натискате устата.След като се поздравят натискате "2.You are all bones man...".След това го питате дали може да ви даде билет.Давате билета на пазача(другото зомби).Влизате вътре!
2.Взимате малката жълта пръчка и фотоапарата.Оправяте картината.Отваря ви се вратата.Снимате изродите и взимате монетата,виното,чашата и онова чудовище(отворете печката и го вземете).Пълните чашата с вода.Взимате зелената кърпа.Излизате и продължавате на татък.
3.Четете нещата,които пишат на стените.Взимате чашата с вода и я изливате върху розовото цвете.Взимате онова остро нещо на розовото цвете.Взимате жълтото цвете.После цъкате на факлата до розовото цвете.Местите я и ви се отваря вратата.Влизате.
4.Комбинирате:жълто цвете+фунийката от розовото цвете+жълтата пръчка.Четете това на дървото.Взимате жълтата пръчка и се целите в опашката на динозавара.Той заспива и взимате:каската,въжето,черепа на динозавър.Влизате в пещерата.
5.С монетата си купувате дъвка.Взимате камъните с форма на триъгълник,правоъгълник и сърце.Поставяте ги в дупките на стената.Стават стълбички.Качвате се горе.Комбинирате въжето+черепа.Взимате въжето и цъкате на онази по-дълга скаличка на тавана(между машината за дъвки и дългата скала с яйцето).Взимате яйцето.Връщате се.Пак сте при динозавара.Отивате по другия път.
6.Слагате яйцето в гнездото и започвате да го мътите.То се излюпва.Продължавате.
7.Комбинирате каската+таласъма от печката.Взимате го и го слагате на трона.Племето започва да му се кланя.Взимате стълбата.Продължавате.
8.Влизате в къщата на ужасите.Слагате стълбата до прозореца.Сдъвквате дъвката.Комбинирате дъвката+зеления парцал.Слагате парцала върху прозореца.Въркулака става човек.Прибирате си обратно стълбата и продължавате.
9.Слагате стълбата под рафта.Качвате се и взимате синята книга.Говорите с паяка и го питате "2.".Давате му снимката с изродите.Завъртате картината с зомбито с главата на долу.Влизате в подземието.
10.Взимате отварите,капкомера и епруветка.Излизате.
11.Отваряте книгата.На 1-вата страница ви пише формулата за отвара.Правите отварата по този принцип:взимате цвета с капкомера,слагате го в епруветката,взимате втория цвят с капкомера,слагате го в епруветката,взимате третия цвят с капкомера,слагате го в епруветката.След като направихте отварата я изливате върху Франкенщайн.Той става хипи.Продължавате.
12.Правите нова отвара.Рецептата я има в книгата на страница 2.Правите я на същия принцип като миналата(ВНИМАНИЕ! Ще трябва да използвате лилав цвят!За лилавия цвят използвайте виното!).След като направите отварата я изливате върху вампира.Той се превръща в прилеп и се маха.Взимате бензина.Махате се от къщата!
13.Стигате до езеро с един джет.Качвате се на джета.Сипвате бензин в него.Потегляте!
14.Пристигате!Взимате една къпина.Продължавате!
15.Пристигате при една горила.Взимате листото от храстите.Пускате го при горилата.Правите отново отвара(страница 3 от книгата),но този път слагате и бензин(то не ви го пише,ама вие трябва да сложите и го смесете с първият ви цвят...в смисъл като напълните капкомера с първия цвят добавете към капкомера бензин).След това боядисвате къпината с отварата и я слагате в жълтата пръчка.Целите се в устата му(отворена е).Превръща се в бебе.Взимате гъбата.Продължавате!
16.Взимате пистолета и детелината.Слагате гъбата до другите гъби и детелината на колоната(има очертания).Появява се огледало на върха.Правите отвара относно цвета на точките на гъбата(жълто+зелено+оранжево+лилаво+зелено).Поливате гъбата и тя става голяма.Качвате се и взимате огледалото.Слизате и продължавате.
17.Много бързо слагате огледалото пред вас.Магията се отразява и превръща оня в заек.Майли се освобождава.Край!Дано съм помогнала :)
Вижте повече

преди 10 години

sonny коментира

Минах я :)

преди 10 години

sonny коментира

сори ама тва не ти е стратегическа игра,temityy.не мога да ти кажа как съм я минала.и кво да ти кажа?:D:D:DВижте повече

преди 10 години

sonny добави в колекцията си

преди 10 години

sonny добави в колекцията си

преди 10 години

sonny коментира

Лесна :)

преди 12 години

sonny коментира

sonicmario Ама видя ли,че змията направи да стане така :D:D:D

преди 12 години

sonny коментира

minah q :)

преди 12 години

sonny коментира

като не можеш да я минеш,ще ти е тъпо ;) играта си е супер :)

преди 12 години

sonny коментира

минах я,всъщност е много яка,ама тая буболечка Буш :D

преди 12 години

sonny следва

Няма намерени.

 

Последователи на sonny